DATA: feb 2024 – jan 2024
MEER INFO: klik HIER

Klarinjo: Ratatouille

Het Zwolse Klarinetensemble Klarinjo werkt vanaf het voorjaar aan haar 11e project, dit heeft als titel Ratatouille. De uitvoeringen van dit project vinden plaats in 2024: het jaar waarin het ensemble het eerste lustrum viert. Klarinjo zal onder meer gastheer/vrouw zijn tijdens het jubileumweekend van de Klarinet in april 2024.
Tijdens Ratatouille gaat we aan de slag met de werken uit de afgelopen vijf jaar waarvan de spelers van Klarinjo hebben gezegd dat ze die nog graag een keer zouden willen spelen en ook met nieuwe ideeën die ze hebben aangedragen. Op het programma staat onder andere muziek van George Gershwin en Gabriel Fauré, muziek van Engelse tv-series, het bij velen bekende werk Seasonal Sketches en muziek uit de Die Dreigroschenoper van Kurt Weil.  Vanaf september 2024 worden werken gespeeld waarbij het thema ‘eten en drinken’ centraal staat. Deze zullen klinken op het jubileumconcert, begin 2025 zullen geven.

 Wil je meedoen met (een project van) Klarinjo? zoek contact via info@klarinjo.nl. De repetities zijn op maandagavond van 19.15 tot 21.00 uur in Domusica te Zwolle (Radewijnsstraat) . www.klarinjo.nl 


@