DATA: 14, 21, 26 juni / 3,4 juli
INFO: info@klarinjo.nl

Klarinetensemble online: Zomers!
Nieuw kort (buiten)project: Circado

Het Zwolse klarinetensemble Klarinjo! repeteert al geruime tijd online en heeft – naast de vaste spelers uit Zwolle en wijde omgeving – inmiddels ook deelnemers uit het Westen en Zuiden van Nederland. Iedere maandagavond wordt onder leiding van Karin Vrieling een uur gewerkt aan stukken rond het thema ‘Zomers!’. Het idee is om na de online-periode nog een keer bij elkaar te komen op een Samenspeelmiddag: zaterdag 28 augustus 2021.
Wie belangstelling heeft om mee te spelen of meer informatie wil ontvangen, kan contact opnemen via info@klarinjo.nl. De website van het ensemble is: www.klarinjo.nl. Deelnemen kan vrijblijvend en zonder kosten (vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld).

Kort buitenproject
Op 3 en 4 juli werkt Klarinjo mee aan Circado: een theatrale muziekwandeling in het prachtige natuurgebied rondom Spoolde (Zwolle). Tijdens de wandeling hoort het publiek muziek, tekst en geluidseffecten en ziet het de scènes van de voorstelling. Tientallen musici en acteurs doen mee om van Circado een groot succes te maken.
Klarinjo zal samen met acteurs op een bijzondere plek het Rivierlied laten zien en horen en nodigt geïnteresseerde klarinettisten (van alle leeftijden, alle niveaus en op alle types klarinet) uit om mee te doen. Er zijn repetities op locatie (in Zwolle) op de maandagavonden 14 en 21 juni en een generale repetitie op zaterdagmiddag 26 juni. Aanmelden voor dit korte project, kan via: info@klarinjo.nl. Met wie niet alle drie repetitiemomenten aanwezig kan zijn, maar wel graag mee wil doen, wordt overlegd wat mogelijk is.
Ook wie geïnteresseerd is aan online deelname, kan via het genoemd mailadres contact opnemen.


@