DATUM: 11 oktober 2021
LOCATIE: Adams Muziekcentrale Lummen (B)
KOSTEN:  €20 tot €50

Auditietraining voor (beroeps)klarinettisten 

De Clarinet Audition Academy biedt een mogelijkheid om de kunst van het auditeren (verder) te leren beheersen, ervaring op te bouwen, jezelf beter te leren kennen, stressbestendiger te worden, tips uit te wisselen met collegae en experts en beter te leren omgaan met moeilijke of onverwachte situaties. Kortom een extra ‘tool’ in aanloop naar een auditie en daardoor een grotere kans op succes.
De eerstkomende auditietraining voor klarinettisten zal plaatsvinden op maandag 11 oktober 2021 in Adams Muziekcentrale Lummen (België, zo’n 65 km van Eindhoven en Antwerpen) van 10u tot 18u. Bij deze editie komt Nele Delafonteyne (foto), soloklarinettist Antwerp Symphony Orchestra, haar expertise delen als jury tijdens de auditie en als docent tijdens de masterclass. Deelnemen kan actief spelend, enkel als toehoorder of een combinatie van beiden. De deelnameprijzen liggen tussen 20 en 50 euro.
In de ochtend zijn meerdere rondes, achter en voor het scherm. Hierbij kan een keuze gemaakt worden uit orkestfragmenten en klarinetconcerten (kan ook op es- of basklarinet).  In de middag is er tijd voor auditietips, feedback en masterclass.
Inschrijven of meer info: clarinet_auditionacademy@hotmail.com of +32-479536651 (Michèlle Geerlings), www.facebook.com/clarinetauditionacademy.


@