DATUM: 26 november 2022
LOCATIE: Boogie Woogie Winterswijk 
MEER INFO: klik HIER

Dag van de Klarinet in Winterswijk  

Op zaterdag 26 november 2022 organiseert Boogie Woogie-instituut voor kunst en cultuur i.s.m. Winterswijkse Muziekverenigingen de Dag van de Klarinet. Locatie van de dag is het gebouw aan de Roelvinkstraat 2 te Winterswijk. De dag bestaat uit twee gedeeltes.
Van 10.30 tot 11.15 uur kan iedereen die belangstelling heeft en graag klarinet wil leren spelen het instrument uitproberen en informatie inwinnen bij de klarinetdocenten van Boogie Woogie: Mireille Hitman en Anita Maris.
Deelnemers aan de klarinetdag kunnen aan twee verschillende ensembles deelnemen. Er is een ensemble voor jonge klarinettisten tot B-niveau. Zij starten om 11.15 uur. Daarnaast wordt een klarinetchoir gevormd bestaande uit volwassen klarinettisten en jeugd vanaf B-niveau.  Voor deelnemers aan het klarinetchoir start de dag om 10.00 uur.

Drie klarinettisten, musici van het Nederlands Douane Orkest, komen deze dag naar Winterswijk om samen met de klarinetdocenten van Boogie Woogie workshops te geven aan de gevorderde deelnemers. Ook zijn zij betrokken bij de ensemble repetities en zullen zij meewerken aan het slotconcert. Voor de jonge klarinettisten staat er nog een speelse verrassing op het programma.


@