DATUM: 4-7 januari 2023
LOCATIE: Conservatorium Brugge
MEER INFO: www.alascala.be

Clarinetissimo 2023 (dit evenement is afgelast)

Van 4 t/m 7 januari vindt in het Stedelijk Conservatorium Brugge Clarinetissimo 2023 plaats. Het doel van Clarinetissimo 2023 is om gepassioneerde en geïnteresseerde klarinettisten (vanaf 14 jaar) met een mooi artistiek niveau de gelegenheid te geven om deel te nemen aan het Clarinetissimo Festival – niet alleen als student maar ook als uitvoerder samen met de faculteit van internationale solisten/docenten. Deelnamekosten bedragen € 240 of € 300 (inclusief lunch, exclusief accommodatie). De concerten zijn openbaar (zie site voor ticketverkoop).
Het programma omvat: vier dagen masterclasses, drie keer concerteren samen met de docenten, clarinet choir, lezingen, repertoirestudie, orkestrepertoire, kamermuziek, hedendaagse technieken, brein efficiënt leren, podiumpresentatie, markt met instrumenten, mondstukken, rieten en accessoires.
De volgende klarinettisten zijn aanwezig als docent: Hedwig Swimberghe (België),  Nathalie Lefèvre (België), Joze Kotar (Slovenië), Sergei Petrov (Rusland), Claude Faucomprez (Frankrijk), Stephan Vermeersch (België) en Olivia Geerolff (België). Er is plek voor maximaal 40 deelnemers.


@