DATUM: 5-8 januari 2022
LOCATIE: Conservatorium Brugge

Clarinetissimo 2022

Van 5 t/m 8 januari vindt in het Stedelijk Conservatorium Brugge Clarinetissimo 2022 plaats. Het doel van Clarinetissimo 2022 is om gepassioneerde en geïnteresseerde klarinettisten (vanaf 14 jaar) met een mooi artistiek niveau de gelegenheid te geven om deel te nemen aan het Clarinetissimo Festival – niet alleen als student maar ook als uitvoerder samen met de faculteit van internationale solisten/docenten. Deelnamekosten bedragen € 240 of € 300 (inclusief lunch, exclusief accommodatie).
Het programma omvat: vier dagen masterclasses, drie keer concerteren samen met de docenten, clarinet choir, lezingen, repertoirestudie, orkestrepertoire, kamermuziek, hedendaagse technieken, brein efficiënt leren, podiumpresentatie, markt met instrumenten, mondstukken, rieten en accessoires.
De volgende klarinettisten zijn aanwezig als docent: Hedwig Swimberghe (België), Sergei Petrov (Rusland), Nathalie Lefèvre (België), Joze Kotar (Slovenië), Claude Faucomprez (Frankrijk), Stephan Vermeersch (België). Kijk voor meer informatie op www.alascala.be.


@