25 JAAR DE KLARINET

PROGRAMMA ZATERDAG 13 APRIL 

De zaterdag staat in het teken van ontmoeting tussen clarinet choirs. Elke klarinetensemble kan zich aanmelden. Ook is het mogelijk om individueel deel te nemen. Met alle spelers samen wordt een megachoir gevormd.
Alle ensembles die dat willen, kunnen ook een kort optreden verzorgen. Dirigenten van verschillende clarinet choirs leiden een deel van de repetitie en kunnen zelf een muziekstuk voorstellen. Een special guest zal solospelen met het megachoir en Martijn Rondel schrijft speciaal voor deze dag een nieuwe compositie!

Aanmelden klarinetensembles: neem contact op via info@deklari.net.
Individueel aanmelden: ga naar de aanmeldpagina.

Globale tijdsindeling: De repetities in de theaterzaal starten omstreeks 10.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Er wordt gerepeteerd in blokken van een uur, waarbij het laatste kwartier steeds is gereserveerd voor een kort optreden door een van de aanwezige ensembles. Zij spelen op het podium van de theaterzaal. Omstreeks 18.30 uur zal er een slotpresentatie zijn (duur: ca. 60 minuten). 

ANWB: De hele dag is er klarinet-ANWB (Als je Nu Wilt Blazen). Dus voor het geval een klarinet opeens dienst weigert.  

Catering: In de Nieuwe Buitensoos is het niet toegestaan eigen drinken of etenswaren mee te brengen. Kijk voor meer informatie op de LOCATIE pagina.


@