25 JAAR DE KLARINET

ALGEMENE INFORMATIE 

Wat

Klarinetweekend met: masterclasses, korte concerten, workshops, lezingen, film, gesprekken, ontmoeting tussen klarinetensembles, mega clarinet choir met verschillende dirigenten en een solist.

Wanneer

Zaterdag 13 en zondag 14 april 2024

Waar

Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle (tegenover Station Zwolle & ook goed bereikbaar met auto). Klik hier voor info over de locatie, overnachten en eten & drinken.    

Voor wie

Amateur- en beroepsklarinettisten (en overige geïnteresseerden)

Waarom

In 2024 bestaat tijdschrift de Klarinet 25 jaar en het Zwolse Ensemble Klarinjo 5 jaar.

Wat kost het

Zaterdag: € 60,- (incl. koffie/thee/fris, lunch & buffet)
Zondag: € 45 (incl. koffie/thee/fris & lunch)

PROGRAMMA 

Programma zaterdag 13 april

De zaterdag staat in het teken van ontmoeting tussen clarinet choirs. Elk klarinetensemble (ongeacht grootte) kan zich aanmelden. Ook is het mogelijk om individueel deel te nemen. Met alle spelers samen wordt een megachoir gevormd dat aan verschillende stukken zal werken, waaronder ook een nieuwe comnpositie. Alle ensembles die dat willen, kunnen ook een kort optreden verzorgen.
Inmiddels is bekend dat ensembles uit Groningen, Zwolle, Arnhem, Emmeloord, Sneek en Weert mee gaan spelen. Ook meedoen? Klik hieronder op het programma! 

Programma zondag 14 april

De zondag wordt een dag met o.a. masterclasses, korte concerten, workshops, lezingen en film. Deze dag staat in het teken van ontmoeting tussen medewerkers en lezers van de Klarinet en leerzame en interessante activiteiten voor spelers van allerlei niveaus.

SPONSOREN 

Wilt u een financiële ondersteuning geven? Deze is zeer welkom. Stuur een bericht naar info@deklari.net en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op.

De volgende bedrijven zijn sponsor van het Klarinetweekend Zwolle 2024: informatie volgt.


@