25 JAAR DE KLARINET

Wat

Klarinetweekend met: masterclasses, korte concerten, workshops, lezingen, film, gesprekken, ontmoeting tussen klarinetensembles, mega clarinet choir met verschillende dirigenten en een solist.

Wanneer

Zaterdag 13 en zondag 14 april 2024

Waar

Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle (tegenover Station Zwolle & ook goed bereikbaar met auto). Klik hier voor info over de locatie, overnachten en eten & drinken.    

Voor wie

Amateur- en beroepsklarinettisten (en overige geïnteresseerden)

Waarom

In 2024 bestaat tijdschrift de Klarinet 25 jaar en het Zwolse Ensemble Klarinjo 5 jaar.

Wat kost het

Zaterdag: € 60,- (incl. koffie/thee/fris, lunch & buffet, duurzame ‘goodybag’, meespelen megachoir)
Zondag: € 45,- (incl. koffie/thee/fris & lunch, duurzame ‘goodybag’, workshops/lezingen naar keuze)
Kunt u deze bedragen niet betalen? Neem dan contact op via info@deklari.net, zodat we kunnen overleggen of deelname toch mogelijk is.

PROGRAMMA 

Programma zaterdag 13 april

De zaterdag staat in het teken van ontmoeting tussen clarinet choirs. Elk klarinetensemble (ongeacht grootte) kan zich aanmelden. Ook is het mogelijk om individueel deel te nemen. Met alle spelers samen wordt een megachoir gevormd dat aan verschillende stukken zal werken, waaronder ook een nieuwe compositie. Alle ensembles die dat willen, kunnen ook een kort optreden verzorgen.
Inmiddels is bekend dat spelers van ensembles uit Groningen, Zwolle, Arnhem, Leiden, Emmeloord, Haren/Hoogezand, Sneek en Weert mee gaan spelen. Ook meedoen? Klik hieronder op het programma! 

Programma zondag 14 april

De zondag wordt een dag met o.a. masterclasses, korte concerten, workshops, lezingen en film. Deze dag staat in het teken van ontmoeting tussen en leerzame en interessante activiteiten voor beroeps- en amateurklarinettisten van allerlei niveaus. Er worden openbare masterclasses gegeven aan gevorderde amateurs, klarinetstudenten en beroepsmusici door Maria du Toit en Jules Baeten (aanmelden nog mogelijk!). Klik hieronder voor het programmaoverzicht!

SPONSOREN 

Klarinetweekend Zwolle is niet mogelijk zonder subsidie en bijdragen van sponsors. Klik hier voor een overzicht. 

De volgende bedrijven zijn sponsor van het Klarinetweekend Zwolle 2024: Tierolff, Buffet Crampon, Alry Publications, Reparatiestudio Wim, Seggelke Klarinetten, Henri Selmer Paris, Woodwind Repair, De Graaf Muziek Zwolle en Terpstra Muziek. Klik hier voor een overzicht. 


@